Dag 8- Ett ögonblick

Det har hänt jätte många underbara ögonblick i mitt liv men i fall jag måste välja ett så är det nog min första kyss med min pojkvän.

Det var den 21 december 2007, sista dagen i skolan innan jullovet. Vi satt i kyrkan, jag och min nuvarande pojkvän satt brevid varran fast båda var sjukt nervösa och pratade knappt med varrandra. Sen skulle vi kolla på volleyboll som var med skolan och då satt vi också tillsammans, vi pratade mer och en kompis till mig satt ihopr våra händer på skojj men vi höll kvar.

Sen satt vi kvar i skolan i några timmar och pratade. Sen gick vi till bussen fast det var typ en halvtimme till dom kom. Hans kompisar stog också där och det var ganska så pinsamt.
Men det sättet han kollade på mig var helt underbart, hans ögon bara lyste.

Sen kom hans buss, han sa hejdå och sa att vi skulle träffas nån dag. Han gav mig en puss på kinden först och sen gick han bort mot bussen. Jag blev väldigt besviken men sen vände han och kom tillbaka och kysste mig.
Det var ett av dom underbaraste ögonblicken i mitt liv. Jag hade mungiporna öppe i öronen hela vägen hem kan jag lova, jag sken som en jävla sol.

Älskade han då och älskar han fortfarande och kommer alltid att älska honom♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0