Husvagn


(kolla inte på min väldigt stökiga säng, haha)

Måste bara säga att jag älskar att ha lov! det är så underbart, jag liggerbara och slappar hela dagarna. Gör absolut ingeting och det är så himla skönt. Fast jag tror att ja måste göra nånting snart annars så ruttnar jag nog, haha.
Men imon ska jag vara med älsklingen sen på kvällen åker jag och familjen+ älsklingen upp till våran husvagn i Grönklitt och så firar vi nyår där.
Jag vet husvagn...vissa tror nog att vi är dumma i huvut :P haha men det är så himla mysigt att bo i husvagn några dagar, lite trångt och jävligt men det är familjeliv ;) hehe

Men nu ska jag krypa i kojjs, hörs imorgon :)

Pusss godnatt♥


Ny header

Japp då har jag lyckas att göra en egen header alldeles själv, haha och resultatet blev sådär, inte den bästa bilden precis men var så trött på¨den förra så fick lov att panikgöra en. Men ska försöka fixa en lite bättre så snart som möjligt :) ni kan vara lugna!


Godmorgon

Godmorgon! eller jag ska kanske säga god förmiddag. För klockan är ju typ halv 1..herregud får inte sova sålänge.
Men det blev en god nattsömmn förutom att hunden stog och gnällde utanför dörren och katterna rev på dörren.... så jäkla typiskt, det var ju de jag sa! men det var ingen mamma som stormade in, haha.

Nu ska jag äta lite frukost/lunch sen ska jag ut och åka skidor :)

Hörs senare

Pusss♥


Natti

Nu blir det sängen för mig, är fruktansvärt trött och fattar inte varför? jag har varit trött i flera veckor..

men nu så lägger jag mig tidigt och sover länge imon hoppas jag, om inte en hund gnäller utanför dörren, en katt river på dörren eller en mamma som stormar in och ska fråga nått. då blir jag f*n tokig!

Men godnatt med er♥

Boring life

Asåå vilket jävla tråkigt liv jag har..seriöst! vad gör jag på dagarna? jo väntar på att något ska hända :P sitter och glor och hoppas att nått ska hända.
Är för lat för att hitta på nått med mina kompisar...måste rycka upp mig, haha.

Men nog om det, nu ska jag faktiskt vara duktig och träna lite :D stolt tjej! får blir lite styrka bara men det är bättre än ingenting :)

Så vi hörs lite senare ♥


Ananas

Meeen! när ska han komma egentligen?? jag är ju trött :P haha eftersom han är seg så får han stå ut med att jag somnar direkt när han kommer, haha.

Ja vad har jag gjort dom sensate timmarna då? ingenting :/ eller jo jag knäppte lite kort men dom blev ju sådär som vanligt...

Juste igår skippade jag och älsklingen godis och istället så åt vi en hel ananas :D haha det var skit gott! känndes skönt att inte trycka i sig en massa godis efter julen för det är f*n det ända jag gjort, haha känns inte bra!

Men oj nu kom han äntligen :D Pözzz♥


Tråktråk i stugan

Ja min rubrik säger verkligen allt som jag gör just nu, absolut ingenting! bara sitter och väntar tills klockan ska bli över 9 för då kommer älsklinge hit igen :) han har varit på träning.

Idag har jag varit och shoppat lite med älskling och min moster, jag köpte dock ingenting, men det gjorde dom andra, herregud. hahha.

Nu ska jag väl försöka hitta på nått att göra, blir väl tv som vanligt eller så kanske jag ska knäppa lite kort?
nej är för lat, haha.

Pusss♥


heeej lortig spegel!!

Film

hej kära bloggläsare! dom få jag har, haha. min och älsklingens skidtur blev riktigt lyckad, det blev i alla fall 5km :) stolt! fast det snöade så mycket. Så nu har musklerna fått kämpa lite.

Snart ska vi sätta på en film och lägga oss och kolla på, får se vad det blir för nått. Lite godis hoppas jag att det blir också, haha.

Men ni får ha en super kväll! Pözzz♥


Älskling

Snart kommer min älskling hit, vi ska ut och åka längdskidor och sedan sitta framför brasan meden varm kopp choklad och bara mysa!
haha nja inte riktigt, vi ska i alla fall åka skidor men inte sitta framför brasan :P vi ska väl sitta framför tv och käka godis, det gör vi i vårt förhållande ;) eller ibland i alla fall.

Måste bara skirv att jag hatar min touchmus på datorn, den är helt cp!!!!

Skriver igen när jag har tid, Pusss♥

Jag idag:

glad och lycklig

Julklappar

Här är 2 julklappar som jag fick som jag är riktigt nöjd med och som jag verkligen behövde:

ett kamerastativ, som då går att göra större :P + en självutlösare

en dunjacka som jag fick av älskade mormor

Jag kan skriva några till saker som jag fick, några som jag kommer ihåg, haha.
en massa kroppsprodukter, smink, pengar, underkläder, pyamas, sänglakan, ``flytta hemifrån saker´´, världens gosigaste tofflor, prydnadsaker, kläder, sko0r, smycken och massa mer :D haha

Nu låter jag som en väldigt bortskämd unge :/

Nöjd tjej

Hejsan bloggen! ville skriva lite om igår om om mina julklappar :P

Jag är riktigt nöjd med mina julklappar i år, fick saker jag behövde och verkligen ville ha :D och varje år säger mamma att det inte blir så mycket julklappar men tammefan så blir det hur mycket som helst, det är helt sjukt!
Jag kan nästan säga att jag och mina syskon är lite bortskämda, haha.

Så jag lägger inte upp bilder på allt jag fick för det skulle ta evigheter men i nästa inlägg lägger jag i alla fall upp 2 bilder på 2 saker jag tyckte mycket om.

Men min Julafton har varit fantastisk, god mat, härlig släkt och en massa skratt. En super duper bra Jul!


Våran julgran hemma hos mormor där vi firade

Jag och mina syskon vid vår gran hemma


Paket

Tänkte visa vad jag fick av älsklingen igår i julklapp:

Klänning ifrån Vila.

Kofta ifrån Gina Tricot

Allting satt skit snyggt på så Tack så jätte mycket älskling♥
han fick 2 tröjor av mig, hoppas han blev riktigt nöjd..
Av hans mamma och pappa fick jag ett pesentkort på Kicks på 200kr och en muffinsbok med en massa olika goda recept :D haha nu blir det att baka.

Ha en bra jul alla, får se om det blir mer inlägg idag♥

God Jul♥

Julafton

Ja nu är det äntligen Julafton! som jag har längtat, haha. Fast jag har egentligen inte fattat än att det är jul för tiden har gått så fort...

Men nu ska jag äta lite julmat med ena halvan av släkten :) sen måste jag fixa mig till andra halvan, har inge smink och håret är i en stor ful toffs, haha snyggt!

Ha en bra Jul!♥

Merry Christmas :D


GodJul

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid, var hos älsklingens mormor och morfar och åt smörgåstårta med typ hela hans släkt, det var riktigt trevligt :)

Nu sitter jag hemma hos syrran och ska sova här i natt. Göra henne lite sällskap nu när det är Julafton! :D
Fast hon bor granne med oss så det blev inte så långt, haha.
Men vi ska gå och lägga oss nu, båda är riktigt trötta och imon blir det att äta lite ``brunch´´ men farmor mf. och sen senare åker vi till mormor och firar själva julen :)

Vi hörs mer imon :) Godjul med er♥


hittade en väldigt gammal bild på mig på syrrans dator, haha

Paketöppning

Halloj! Sitter här och väntar på att min sega pojkvän ska komma, för då sla jag få öppna paket :D haha

Har precis fixat mig lite, ville inte se ut som ett fågelbo. Kännde att jag ville vara lite fin. Bilden nedan ser jag lite... haha ja ni ser själva, en varning kolla inte ;) tog den första bästa...
Men nu är det bara en dag kvar till jul :D tiden har gått så snabbt! helt sjukt..

Men ha en bra dag alla :)

Pözz♥


Sängen

Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng och kolla på film i ett nystädat rum. Finns inget bättre än det :D

Imon blir det att bara ta det lugnt och längta tills på fredag och träffa älsklingen för lite julklappsutdelning med han, och ha en liten mini jul.

Godnatt med er alla ♥

Pepparkakor

Hej bloggen! har nyss ätit en god middag med familjen och saknade farmor som ska vara här över jul :D

Kom hem ifrån älsklingen för ett tag sen, var och köpte hans andra julklapp också, är nöjd med mitt köp!
Vi har haft 2 riktigt mysiga dagar, vi firade vår 3års dag igår och det vara inget annat än mysigt! fast egentligen är det minus en vecka för vi gjorde slut i en vecka :P haha
Vi bakade pepparkakor i dag, dom blev riktigt goda men vi tröttnade efter halva degen så det blev inte så många :P men jag erkänner att jag typ åt upp halva delen av den halva degen :P hah men det är ju sååå gott!
Men Tack älskling för dom här dagarna,
Jag älskar dig♥. du är så underbar!

Nu ska jag slå in lite paket sen får vi se vad som händer :)


Bild ifrån idag


Träning

Nu kilar jag iväg på träning, sen ska jag kolla på älsklingens match med Jessica :)
Åker med han hem sen så det blir inge mer inlägg idag!

ha en bra kväll alla :)

Pusss♥

LOV!

ja fy f'*n va skönt med jullov! :D det var verkligen behövande, är så himla skoltrött :S så nu blir det att slappa i hela 3 veckor :D
Riktigt chill dag idag i skolan, började 9.45 med lite julfika med klassen sen tråkigt skit i kyrkan och sen slutade vi med underbar julgröt, mums!

Efter skolan var jag och köpte julklapp till min mamma sen skulle jag kolla hur mycket pengar jag hade på kortet för jag ska köpa älsklingens andra julklapp, och då hade jag bara 84kr kvar!! :O what??
Hade nyss 300 på kortet, vart har dom tagit vägen? får fjäska lite med mamma, hon kanske bjussar lite :P

Nu ska jag kolla på mysig julfilm  för att fira in lovet och att det bara är 3 dagar kvar till julafton :D

Pusss♥'


Misslyckad

Nu har jag slingat klart håret, blev absolut ingen skilland! det var så himla ljust är jag hade färgen i så jag tvättade ut det innan tiden var klar och ja, det blev resultatet. Inget alla! Blev en riktigt misslyckad färgning.

Nu blir det att fixa lite käk och sen åker jag hem till älsklingen och sover där :)

Pözzz♥

Världens sötaste katt!

Värdelös Volleyboll

Hemma ifrån en värdelös volleybolls tunering! det sög verkligen. Vi förlorade 3 matcher, en vann vi men sen skulle en i klassen toppa laget så hälften fick inte spela, så himla töntigt att toppa den sista matchen. Jag var en som inte spelade, kan ma rå för att man inte är bäst i laget? taskigt att straffa några för att hela laget förlorar...

Men nu ska jag inte brusa upp mig över det, jag drog hem i alla fall, haha. Senare ska jag slinga håret och det ska verkligen bli spännande och se hur det blir :)

Så såg jag ut idag :)

Såg ut som hej kom och hjälp mig i ansiktet,

Volleyboll

Nu har jag fixat kläder till imorgon, vi har volleybolls tunering :D ska bli riktigt roligt men jag är verkligen tvär sämst! Hoppas inte klassen blir för sura, haha.

Nu blir det sängen för mig, är så jäkla trötter så måste sova ut, men snart är det lov! :D ska bli så himla skönt. Jag ska tillbringa mitt lov i sängen så jag är pigg hela vårterminen.

Godnatt med er Pusss♥

En bild ifrån förra årets volleybolls tunering i 9:an, jag och älskade och saknade Emelie som catwoman!
 

Fann ingen rubrik

Ledsen för dålig uppdatering, men har inte haft tid. Ville inte vara osocial mot min pojkvän :P

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, bara slappat. Skottat snö såklart som vanligt :P haha
Pizzan igrån blev underbar men den såkallade kladdkakan blev skit! den blev bara torr och cäklig, usch!
Men jag vill bara säga att jag älskar min pojkvän över allt annat♥

Nu ska jag sätta mig framför tvn med varm choklad, är säkert nått bra på tv :)

Ha en bra kväll Pusss♥

Fick lov att lägga upp en härlig sommarbild för jag vill så gärna ha sommar NU!

Överraskning

Nu håller jag på att göra en kladdkaka utan ägg?låter inte så gott men vi hade inge ägg hemma så får hoppas att det blir bra endå:P

Ska överraska älsklingen när han kommer hem med hemlagad pizza och kladdkaka, lite tända ljus och mys!

Har skottat en till gång idag, nu får det faktiskt räcka med snö tycker jag.

Ha en bra kväll alla, blir nog ett till inlägg :)

Pusss♥


En bild på mig och älsklingen ifrån april i år när vi var i Turkiet.

Snö skottning klar

Skottnings klar...är hur trött somhelst1 kul att man har världens största uppfart som tar år och dar att skotta... men man får tänka positivt det är ju lite träning :P haha

Nu blir det att fixa lite på rummet kanske möblera om? om jag orkar.

Fick nyss reda på att älskling kommer hem vid typ 8.. matchen börjar 4 och den slutar ungefär 6 och sen är det lång väg hit, jippi kajejj att vara hemma själv i skogen helt själv :( hoppas jag klarar det, haha. Tur att jag har djuren!

En väldigt snygg bild på mig när jag skottar snö, haha

Hur länge ska det snöa?

Godmorgon! jag och älskling vaknade för en stund sen efter en skit rolig kväll på dansgolvet. haha. Har inte haft så roligt på länge. tack alla det var verkligen hur roligt som helst♥

Nu åker han på hockeymatch och jag ska ut och skotta snö, hur mycket snö ska vi ha egentligen? det slutar ju aldrig snöa!
Fast häldre mycket snö på jul eller ingenting alls :)

Skriver igen senare

Pusss♥


utanför mitt fönster, syns inte så bra med det är hut mycket snö som helst!

Taggar

Nu sitter jag, Emma och Jessica och taggar inför parken!! Vi längtar som f*an.

Ska bli såå roligt :D

Nu blir det att fixa oss sen drar vi till en tjej i rättvik där vi ska förfesta lite :)
Ha en bra kväll alla för det ska jag ha! :D

Pusss♥


Blogg.se fel?

Förlåt för att jag inte skrev igrån men jag kunde inte gå in min blogg, det var nå skit fel på blogg.se så jag såg inte ens logga in skiten :S
Hoppas att det är bättre när jag komer hem :)

Idag blir det skridskor efter skolan med tjejorna och sen paeken :D längtar!

Nu måste jag tillbaka til lektionen, ha en bra dag!

Pusss♥

Hemma

Kom precis hem ifrån en jobbig skoldag! hatar torsdagar. Men som tur e så är min klass helt underbar så det piggar upp dagen.

Snart blir det äcklig plugg, har matte prov imon och så ska vi lämna in en egen skiss på en skyltning. Jag som är sämst på att rita, jippi kommer bli sååå snyggt!

Men vi hörs lite senare eftre att jag försökt rita ett skyltfönster. Puss hej♥


En fin vinter bild som jag har knäppt, rätt stolt faktiskt ;)

Skolan

Sitter i skolan och degar, ska vänta tills min pojkvän har slutat hockeyträningen och klockan står fan stilla. Skulle egentligen plugga men vem orkar det?

Ska i alla fall följa med han hem och sen sova där så det blir nog inge mer inlägg idag. Vi ska plugga lite och sen göra oss förtjänsta av en myskväll framför tv.

Vad jätte nervös inför ett matte prov som vi skulle ha idag men när vi kom till lektionen så var matteläraren sjuk! snacka om att hela klassen skrek! Fast vi slippe inte provet tyvär :(

Men ha en jätte bra dag. Puss♥

 


En väldigt sexig bild på mig och underbaraste Emma <3                            


Tillbaka

Hejsan!

Är tillbaka i bloggvärlden nu, la ju ner min blogg för ungefär ett halvår sen men nu ska jag försöka igen. Har verkligen saknat den.

Ska försöka vara uppdaterad så ofta jag kan :)

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat och tränat. Men har haft lite problem med min pojkvän men det börjar fixa sig.

Skriver igen lite senare :)

Puss Malin♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0