Skoter

Hej bloggen! sitter här och äter världens godaste omelett gjord av Mig :D fruktansvärt gott måste jag erkänna! fast ja det är då inte så svårt att göra omelett :P menmen..

Snart ska jag iväg och åka skoter med älsklingen och hans kompis, ska bli sköjj :) men jag måste säga att jag tycker det är lite läskigt när det blir sånna där tvära svängar så att man typ vickar :S usch det är så obehagligt.

Men vi hörs senare :)

Pusss♥

Dag i spåret

Japp då var kortvasan avklarad..känns skönt! Det var riktigt roligt och det gick väldigt bra, åkte 3mil på 2,26 är riktigt nöjd men det var fruktansvärt jobbigt kan jag lova! Den första milen var inte så jobbig och kände mig ganska så pigg men resten så var jag Död! fy fasen va trött jag var.

Men jag tog mig i mål på en bra tid och det är jag stolt över :)

Mamma skötte kameran så det blev inte så jätte många snygga kort men några blev det i alla fall som jag tänkte bjuda på :)

Innan start, verkligen förväntansfull ;)

Jag, syrran och pappsen, riktigt laddade!



En trött Malin i spåret.... ni kanske inte ser pilen med där under är i alla fall jag ;)


Efter målgång, trött som fasen :S

Kortvasan

Ja nu är det ingen ide att skriva dålig uppdaterinf för det vet ni redan, haha men har då inte haft tid, har pluggat som en idiot och tränat ledsen för det!

Idag har jag inte gjort så mycket, skolan, prov, träning och slapp..ja kul liv ;)

Sitter och taggar inför Kortvasan imon, 3 härliga mil framför mig. Ska bli skojj men riktigt jobbigt! :S
jag och älsklingen skulle då åka Kortvasan tillsammans men han ringde idag och sa att han hade 38 graders feber..mmh! inte så bra att åka, så jag får ta mig i mål på egen hand :P haha Ska nog gå bra:)

Nu ska jag sova, Önska mig Lycka Till! :D

Godnatt♥



Mina dagar...

Dålig uppdatering i know men har inte haft (som vanligt) tid och lust att skriva, men jag har inte haft nånting att skriva om heller :P så det skulle nog ha varit ganska så tråkigt att läsa..

i lördags var jag i alla fall på fest med underbara personer, var riktigt trevligt. Fast jag och älsklingen var så trötta på vi åkte hem ganska så tidigt, lite tråkigt att mna ska vara pensionärer ;)

Söndag gjorde jag inget alls faktiskt, pluggade matte typ. mmh kul!

och min bror är skit sjuk och jag ska då åka Kort Vasan på freda så jag är så jäkla rädd att bli förskyld så både idag och igår tröck jag i mig en hel vitlöksklyfta, mums verkligen! men nu blir jag förhoppningsvis inte sjuk.

Nu ska jag kolla på film sen plugga :) Pusss♥

(ja min rubrik är då lite speciell och fruktansvärt tråkig ;) )


Barbie freak?

Jag ränsade ur våran skrubb/garderob i dag och gu så mycket saker jag hittade ifrån när jag var liten , helt sjukt verkligen.. hittade hur mycket Barbie saker som helst, jag måste verkligen ha älskat Barbie :O
Hittade en hel korg full med Barbies och jag vet att de inte var alla, en full väska med bara Barbiekläder, bara det var helt sjukt.
och sen en stor jäkla låda med Barbie möbler till mitt gigantiska Barbie hus! :S  och 3 stora bilar till dom också, asså herregud :P

Ja jag måste ha gillat Barbie ;)





Läkaren

hejsan! Dålig uppdatering jag vet men har inte hat tid.. igår när jag kom hem så gick jag och la mig direkt typ, var så jäkla trött så jag kom hem typ 3 så sov jag till 5 :P haha sen gick jag typ och la mig igen.. pensionär?

Idag hade jag ingen skola, skulle till läkaren fast det är inte heller så kul :/ blev en underbar gynekolog undersökning.. favorit verkligen! Usch hatar det.
Sen blev det Kupolen med mamma, syrran och brorsan. Köpte bara ett mobilskal, blev ett guldigt, kostade bara 99kr så :)

Nu ska jag bara slappa hela dan :)

Pusss♥


dålig bild jag vet ;)

Dagens outfit

Hej sunshines! hoppas allt är bra med er, för jag mår skit bra :D livet leker, underbara kompisar, underbar pojkvän och en underbar ny telefon :D haha lycklig!

Dagen har varit bra förutom att jag har haft skit on ti föttern, haft klackskor hela dan :S gaah!
fast som jag jämt säger: ska man vara fin så får man lida pin ;) haha

Så här såg jag ut idag


ansiktet behöver ni inte kolla på;)

Kan näsan frätas sönder?

Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp med att hålla på med mobilen :D haha är så lycklig! Nu funkar abbonemanget också så nu kan jag vara på internet och sms. En massa spel har jag laddat hem också, kmr bli spelberoenede :/

Dagen har varit skön, förutom äckliga matten såklart...hatar matte och jag hatar matteläraren. Usch hon e så jäkla dålig, förklarar som en åsna och har nadedräkt så att näsan fräts sönder.. ja bra matte! fast kan en näsa frätas sönder tro? ja i alla fall när man har en sån andedräkt som våran mattelärare har!

Nu ska jag träna, hörs senare, Pusss♥

Håller på att gå in mina nya klackskor :) och det går som det går ;) haha

Äntligen

Äntligen så har min efterlängtade iPhone kommit :D wiho! blev så jävla glad när pappa kom hem med den för jag trodde den typ skulle komma om en vecka men nejdå jag hade tur den här gången!

eller tur ska jag inte säga precis.. såklart så hade mitt abbonemang inte registrerats ännu så jag kan typ inte använda den....! grinig tjej! men jag har den nu i alla fall så jag är bara glad för det :D

Nu ska jag sova, och bilden säger allt ;) Puss på er♥


Happy Valentines Day

Glömde ju skriva det i förra inlägget så jag säger det nu :P


Synd bara att min älskling inte kunde vara med mig idag :( han har skoterkurs och träning, buhu!

Men Älskling, Jag älskar dig!♥♥

Dag 24- Det här får mig att gråta

Som många andra människor så är det vissa filmer som får en att gråta, och jag är en riktig grinolle kan jag lova, bölar till varrenda film typ,haha.
Romantiska filmer där det är lyckligt gråter jag t.o.m, och dom som är riktigt sorgliga kan jag gråta till i en timme efter, ahha ja som sagt Grinolle!!

en film som jag grät fruktansvärt mycket åt är Miley Cyrus film, The Last Song. Usch va hemsk den är när hennes pappa blir sjuk, grät bara jag pratade om den efteråt :S


Damp

Kom nyss hem ifrån gymmet med Emma, vi var ganska lata idag så vi körde ganska hårt i typ 15min sen satt vi mest på mattan och snackade ;) vilka gymbrudar vi är!

Skolan har varit chill förutom att vi hade en stor gubbe med skit torra läppar som vikare på 2 lektioner, blev lite smått irriterad.

När jag kom hem fick jag typ damp, min telefon hade inte kommit! blir gaalen ju :P vill ha den nu och inte om en vecka, dumma posten allt är deras fel ;)

nej nu ska jag inte sitta och snacka mer, nu blir dett att jobba matte :)

Pusss♥


Älsklingen

Godmorgon på er, jag och älsklingen vaknade för en liten stund sen och vi åt precis frukost.. blev det vanliga, yougurt och macka ;) alltid lika gott!

Nu sitter han och nördar dataspel och jag sitter här och nördar, vilket kärlekspar? ;)

Men vi hörs senare :) Pusss på er♥

Bilder ifrån gårdagen


Jag, Tina, jessica, Emma, Matilda och Emma ♥

Vi gjorde hemlagad pizza men vi köpte degen





Ja jag var väl desperat efter tamotsåsen ;) och det är inte min mage som hänger över byxorna, det är faktiskt tröjan ;)

Sötnosarna Matilda och Tina :)


Emma kom då lite sent så hon fick äta själv ;)


Sista bilden får bli på dom finaste ögonen på den finaste personen! Emma!


Riktigt rolig kväll, Tack tjejer!♥

Gårdagen

Hejsan! Hade inte tid att blogga igår för jag hade då tjejkväll med världens underbaraste personer! Tack för igår tjejer!♥
Men det blev lite ändringar på kvällen, fört hade vi då vår tjejkväll sen så blev det fest hemma hos en killkompis och det var mycket trevligt måste jag säga, var lite tveksam först om jag skulle dit eftersom min pojkvän inte skulle dit men jag ä glad över att jag gick endå, han sa att jag fick det så det var väl inget att tveka över, fast jag fick lite skuldkänslor :S

Men en en gång, Tack alla som gjorde min fredag kväll!♥

Så här såg jag ut på festen



Dagens outfit

Nu kilar jag in till leksand för att handla mat tills idag med tjejerna! hörs kanske senare annars så hörs vi imorgon med en jäkla massa bilder :D för kameran ska vara igrång hela kvällen :)

Så här set jag ut idag:


snöskottning = ryggskott

Städning,städning och mer städning... det blir tjejkväll ikväll med några tjejer ifrån klassen, första gången vi gör något tillsammasn och förhoppningsvis inte den sista :) men eftrsom domkommer hit så måste det ju vara lite fint i huset så idag har jag tillbringat min tid vid dammsugan och dammtrasan ;) haha nu är det så tjusigt så!

Det har snöat hela natten så imorse när jag gick upp så var det typ2 dm på vår infart till gården så det var bara att sätta igtång att skotta, tog ja ca 2timmar!!!! min rygg är typ död :S har typ fått ryggskott! och kul nog så har det typ kommit lika mycket snö igen nu fast det får faktiskt pappa ta hand om ;)

Nu ska jag duscha, hörs sen Pusss♥


hej jag heter malin och jag älskar att ta kort på min mun ;) haha


Dag 23- Det här får mig att må bättre

Det är mycket saker som får mig att må bättre.. Mat, Godis, familjen, kompisar och speciellt musik! Men som i en massa andra inlägg så handlar det om en person, Min pojkvän!

han får mig alltid att må bättre, han gör mig glad direkt när jag är sur, jag kan inte ens vara sur på han för direkt så gör han nånting som gör mig glad igen.
Han uppmuntrar mig att göra saker jag absolut inte vill, han stöttar mig när det är svårt.
Han finns alltid där! och det är sånt som får mig att må bättre om jag känner mig nere.


Wiho!!

Hejsan bloggen! har inte hunnit uppdatera nått idag har haft fullt upp med att planera inför imon, Tjejkväll! :D haha tog en jävla tid inna vi bestämde när vi skulle ha den, vissa kunde inte imon, vissa kunde inte på lördag...ja det var en massa strul :P men vi bestämde oss för imon :)

Fick nyss reda på att min enda lektion imon är inställd!!!! :D :D så jag har ingen skola alls imon, känns hur skönt som helst! är överlycklig.
Så då blir det att ha en LLLÅÅÅNNGG sovmorgon! och sen bara ha det skönt hela dagen.

Nu ska jag fixa lite i rummet sen sova :)

Natti♥



iPhone :D

JAAA!! nu är min efterlängtade iPhone beställd! jag vet, ja är lite sent ute med en 3GS men jag skiter i telefonmodet ;) haha bara jag får det jag vill ha så är jag nöjd :D tycker inte om 4ans modell, tycker den är så klumpig, så jag vill häldre ha 3an :)

Det var så kul för jag satt bara och kollade på en igår och sen gick pappa in på rummet och började kolla och han lät liksom positiv, jag sa att min mobil var sönder och så kollade han lite själv och sen han: Vi kan beställa den efter träningen! :D wwiiihoooo!!!!

Blev hur glad som helst :D


Dag 22- Det här upprör mig

Ja det är inte så mycket som upprör mig men om jag ska skriva en sak som jag tycker är väldigt irriterande är när vissa kommer typ 5-10 min försent till lektionerna!
hatar det, inte för att dom inte kommer i tid för det är deras problem men det är när dom kommer och typ härjar och håller på.. har ingen hänsynt till dom som jobbar...

Är rätt töntigt men jag stör mig verkligen på det! ;) haha


Dag 21- 10 låtar som får mig att känna mig på 10 olika sätt

Herregud va svårt :S kommer ta en evighet att hitta dom ;) haha

Låt 1: Collide- känner mig glad men samtidigt ledsen
Låt 2: When you say nothing at all- Känner mig otroligt kär! (min och älsklingens låt)
Låt 3: Sexy Bitch- Känner mig riktigt danssugen!!
Låt 4: The time- Festsugen
Låt 5: It´s only christmas- Sorgsen och kär

bara hälften, gaah det här tog 10 min :S och det blev lite fler sätt att känna sig på, på varje låt :P

Låt 6: Lonley (old verision)- Ensam ;)
Låt 7: Barbara streisand- Fest och hockeysugen ;)
Låt 8: Happy working song- riktigt städsugen ;) haha
Låt 9: Monday Morning- Glad :D
Låt 10: All i need is you- sång sugen

Det där var den svåraste av alla, ahha tog typ 20 min att skriva allt det här, hittade ju inge låtar och det är omöjligt att hitta låtar som bara har en kännsla :O det här får duga ;) ahha

Collide

Hej bloggen! kom nyss hem ifrån skolan. och ifrån Siljan där ja och några kompisar från klassen fikade, eller inte jag precis, jag åt resterna ;) haha som alltid. Det var riktigt trevligt! Måste hända oftare.

Nu ska jag bara ta det lugnt sen blir det att åka på träning, ska faktiskt bli riktigt skönt! igår åkte då jag och älsklingen skidor men när vi kom fram till dit vi skulle åka så fungerade inte eljusspåret! jippi så vi åkte runt runt på en åker med nå dåliga spår, haha men det var mysigt! tack för det älskling♥

Jag har fått en ny favoritlåt..jag verkligen älskar den! Den heter Collide och typ den som sjunger heter Howie Day. Den är så himla fin, börjar typ gråta varrenda gång jag hör den.

Bilder ifrån idag:



Svampsås!

Hejsan! nyss hemkommen ifrån skolan med älsklingen, skulle egentligen ha simmat men hade inte orken idag :P får bli nån anna dag i stället.

Skolan har väl varit okej, bara 2 lektioner, administrationen var inställd idag så det blev extra lång lunch och det var hur bra som helst eftersom det var svampsås och biffar på menyn :D så jäkla gott!

Nu ska jag och älsklingen bara ta det lugnt sen så blir det att åka skidor lite närmare kvällen, längtar faktiskt, ska bli riktigt skönt och defenitift roligt :D

Hörs senare, Pusss♥


Dag 20- Hur man vinner mitt hjärta

Ja först och främst kan man ju fråga min pojkvän hur han vann mitt hjärta, haha :P

Ärligt talat så vet jag inte riktigt hur man vinner det, men om jag ska beskriva älsklingen hur han var när han vann mitt hjärta så är det:

Hur snäll som helst, rolig, romantisk, omtänksam, öppen, snygg som fasen ;), visade att han brydde sig om mig, pratade om mig med sina kompisar och hur mycket mer som helst som han var. men dom få sakerna som man måste vara för att vinna mitt hjärta är :

Snäll, rolig, romantisk, omtänksam och snygg ;) haha i alla fall dom första sakerna.


Trött och en förvirrad pappa

Asså jag förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött? nu håller jag på att dö och klockan är bara 9 :S det kan vara för att jag har börjat träna igen, haha det kanske kan vara det :P
Men det är så himla skönt att jag har kommit igång igen, jag är liksom glad igen utav att träna. Så nu blir det snygg kropp till beachen 2011 :D

Älsklingens match slutade i förlust tyvär, men han gjorde en assist i alla fall :)
och innan jag åkte till matchen så sa jag till pappa att han skulle ringa mig vid 6 så att vi kunde bestämma nån tid som han skulle hämta mig, eftersom jag inte har nå pengar på mobilen.
Men klockan blev bara längre och längre ifrån kl6 och jag började ju fan undra vad han håller på med. Men som tur e så var älsklingen kvar vid ishallen så han kunde skjusa hem mig :D
jäkla pappa alltså! när jag kom hem så sa han att han hade missuppfattat mig och trodde att jag skulle ringa han... jag sa tydligt: Ring mig vid 6 för jag har inge pengar.

jaja förvirrad pappa har jag i alla fall :P





Lips


Lasagne :D

Underbara dag! helt fantastiskt. Men fast det är världens väder så är jag såklart inne :P haha men snart skla jag in till älsklings match, känner mig taggad! ;)

Dagen har jag tillbringat i mitt rum och städat, nu är det snyggt och fräscht ;) snart ska jag också äta lite lasagne, mums! pappas lasagne kan vara den godaste!

Inte ett så intressant inlägg menmen :P

Bilden kanske gör inlägget roligare ;)

Skandal

Kollade nyss på Melodifestivalen och jag säger bara en sak...SKANDAL! vilka jävla låtar alltså... ingen av dom var ju bra,verkligen alla sög! Dannys var väl bäst av dom och man fick den på minnet men hur skulle det gå för den i Eurovision? blir bara så sur att dom har sånna skit låtar med :P haha
Fast det bästa var ju att Nanne vra med i slutet :D

Nu ska jag sätta på en film och sen sova, är så trött.. imon blir det kanske att träna och kolla på älsklings match :)

Vi hörs i morgon, Puss gonatt♥

BTW Ben & Jerry`s var jäkligt god! :D



Dag 19- Detta ångrar jag

Ja det här var nog den svåraste av alla dagar :S har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva? vad ångrar jag? hmm....??

jag har säkert hur mycket som helst att ångra i mitt liv men det jag kommer på nu och nåtning som hänt nyligen är att jag tackade nej till en modellfotografering?? eh wtf?
Fattar inte hur jag kunde göra det?

Fast det var ju då en sån där fotografering som alla gör men det var ju dom som frågade mig och min syrra och vi tackade nej???

aja sånt ät väl livet antar jag :P haha får väl ringa dit och fråga om man får en chans till :P


Slappdag?

Hejsan i solskenet! Vädret är verkligen underbart, solen skiner och värmer, snön glittrar så fint ;)

Kom nyss hem ifrån en härlig springtur, kändes fint i benen! Nu ska jag köra lite styrka och sen äta min efterlängtade Ben & Jerrys!! om pappa kommer ihåg att köpa den förstås.

Idag blir det att bara ta det lugnt tror jag, kanske vara med älskling? En sak jag ´SKA göra idag är i alla fall att kolla på Melodifestivalen! :D har fan längtat ett år nu :P

jag uppdaterade inget igår, förlåt för det. Skolan var väl okej, 2 lektioner som vanligt :P sen gym med Emma.
Åkte till älsklingen typ direkt när jag kom hem, vi hade en riktig mysig kväll. Var hemma själv i huset, åt tacos med tända ljus (romantiskt), kollade på en skit läskig skräckfilm höll fan på att skita på mig :S och sen inga mer detaljer ;)

Men jag skriver igen senare :)

Pusss♥

Obs! gräslig bild nedan: osminkad, svettig och allmänt ful ;) haha


Dag 18- Min favorit födelsedag

Ja som jag alltid säger, har haft hur många sånna som helst :P haha men en födelsedag som jag alltid kommer minnas var när jag fyllde 11år och Nanne Grönwall var i Rättvik och uppträdde, hon var min absolut största idol den tiden och jag gillar henne fortfarande.
Men först så hade jag vanligt kalas hemma med släkt och vänner, det var riktigt trevligt kommer jag ihåg, och sen på kvällen pratade jag med min Idol :D hon skrev sin autograf till mig, om jag ska skriva ordagrant på vad det stog på lappen som jag fick: Grattis Malin på din 11års dag Önskar Nanne! <3

Den födelsedagen kommer jag alltid komma ihåg :D


Skidtur

Nyss hemkommen ifrån en härlig skidtur, blev i alla fall 1 mil :D hhah känns skönt! blev gym i morse också så nu är jag riktigt nöjd över dagen. Blev ett MVG på Näthandeln också :D

Nu ska jag äta nått sen duscha och bara ha det skönt! :)

Måste säga att jag har världens underbaraste pojkvän!♥ Älskar dig hjärtat♥


Dag 17- Mitt favorit minne

Jag har hur många underbara minnen som helst men om jag måste välja ett av dom så blir det utomlandsresan till Turkiet förra året, jag åkte dit med älsklingens familj i en vecka. Det var i April nån gång och det var ca +30 varje dag, underbart verkligen! det var typ aldrig under de.

Det var verkligen världens underbaraste vecka, vara hade det skönt! Alla vem att det är hur underbart som helst att åka utomlands men ingen vet hur jäkla underbart det är att åka med min underbara pojkvän!
vi hade det hur roligt som helst.

Allt vi gjorde på hela resan var att: sola,bada,äta,umgås och en massa aktiviteter. Inte mycket men hur skönt som helst, men man ska ju ta det llugnt på semester eller hur?

Den resan skulle jag verkkligen vilja göra om:)


Dagen

Nyss hemkommen ifrån leksand, innan jag åkte hem var jag faktiskt väldigt duktig så jag gick och skaffade ett gymkort, gymmade 40min sen simmade 30min, nu är jag jäkligt stolt! fast det låter kanske inte så mycket men det var mycket för mig ;) haha

Skolan har varit lugn, började halv 10, matte,administration och svenska, ganska så chill ändå. Fick G på matte provet som tur e, och ett stolv VG på svenska uppgiften :D haha

Nej nu ska jag inte tråka ut er med min dag, nu ska jag plugga lite engelska sen kolla på tv ;)

Hörs senare! Pusss♥

Dagens outfit, blev bara på överdelen, hade ett par ljusa jeans på mig också :)

RSS 2.0